<<< We zijn momenteel druk bezig met het updaten van de site! >>>

Welkom hier bij de Joe Hill fanclub Nederland!

The Joe Hill Collection (English site), Click here!!

Momenteel wordt de site een beetje aangepast, omdat het veel werk is om twee maal dezelfde pagina’s te maken in het nederlands en het Engels, en omdat er toch niets meer vertaald wordt, ga ik enkel de Engelse pagina’s nog doen en deze dan hier linken! Op die manier kan iedereen nog steeds volgen en valt er wat druk weg, maar wanneer er toch nog eens een vertaling gebeurt (hopelijk) zal ik deze wel hier verschijnen natuurlijk!

Al de scans van boeken die volledig zijn en waarvan er dus een fullcover is (na het klikken op de thumb) zijn momenteel allemaal uit eigen collectie. De andere info die ik heb komt van Marco’s JoeHillBibliography.com site, waarvoor heel veel dank! De comic covers komen bijna allemaal uit eigen collectie, met uitzondering van speciale varianten, die info komt van ComicBookDB & ComicVine. Momenteel is er nog niets over audio boeken, maar van zodra de rest afgewerkt is zal er zeker ook aandacht aan besteed worden.

Privacy en cookies

 

Disclaimer: Zowel de Joe Hill fanclub als haar medewerkers aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de fantastische effecten die eventueel na het lezen van Joe Hill verhalen en boeken worden ondervonden. Wees altijd voorzichtig met mogelijk meeslepende of intrigerende avonturen binnen de boeken en blijf vooral doorlezen!