Skelton-Crew_logoIn 2009 kreeg Israel Skelton de kans om officiële replicas te maken van de sleutels uit Locke & Key. Het begon allemaal met de limited edition Ghost Key speciaal voor San Diego Comic Con van datzelfde jaar. Sindsdien zijn er al meer dan 30 unieke replica’s gemaakt. Elk van deze sleutel replica’s is met de hand gepolijst en dan bedekt met verschillende metalen, variërend van nikkel tot goud, afhankelijk van welk uitzicht de sleutel moet hebben. Er komen elk jaar tussen de 2 en 4 nieuwe sleutels op de markt en er is keus genoeg als je nagaat wat Gabriel Rodriguez zoal heeft getekend.

skelton 2

Sinds 2013 zijn er ook juwelen gebaseerd op de sleutels met tot dusver oorbellen en hangers van de Ghost Key en de Head Key.

In 2016 kwam Israel met een Locke & Key mini-buste en als allereerste was dat Bode Locke, ontworpen door Gabriel en Israel en gesculpteerd door Troy McDevitt. In 2018 kunnen we hopelijk een tweede buste verwachten!

 

Sinds 2017 heeft de Skelton Crew ook officiële pins van Locke & Key en de Joe Hill Collection! Acht verschillende sleutels kan je nu dus ook als pin dragen en twee van NOS4A2.